flyttstäd-i-norrköping

Flyttstädning

Ska du flytta finns det vissa saker du måste utföra för att allt ska ske enligt reglerna. Du ska packa ner alla dina ägodelar, fylla flyttbilen, bära upp allt till nya bostaden och självklart utföra en flyttstädning av gamla bostaden. Det är ett måste, du kan antingen spendera flera dagar med att utföra städningen själv eller så anlitar du vår flyttfirma i Norrköping för att genomföra jobbet.

Grundlig flyttstädning för en skinande ren bostad

En flyttstädning är ett måste när man flyttar och det är viktigt att man redan nu förstår att det är ett grundligt arbete som väntar. En flyttstädning är nämligen en mer ingående storstädning där varje öppen och dold yta ska rengöras så att det nästan ser ny ut. Varje skåp, låda och vrå ska skrubbas, kylen och frysen ska rengöras och området bakom ugnen ska få sig en rejäl omgång. En riktlinje för en bra flyttstädning i Norrköping är det nästan ska se ut som att ingen har huserat i bostaden eller lokalen tidigare. Det ska helt enkelt bli skinande rent.

Det här ett område vår flyttfirma är experter på och då vi erbjuder en komplett service inom flytthjälp så kan man självklart boka flyttstädning hos oss. Våra medarbetare har lång erfarenhet av flyttstädning och vet exakt hur de ska planera sitt arbete för att vara tidseffektiva och utföra sin städning med högsta kvalité.

man som dammsuger ett vitt golv

Vi följer en tydlig checklista när vi städar

När du anlitar vår flyttfirma för att utföra din flyttstädning har du investerat i din egna tid. Du kan fokusera på din nya bostad eller lokal medans vi tar ansvar för all städning för ett fläckfritt resultat. Som med alla våra tjänster är vi även flexibla när det kommer till vår flyttstädning och kan anpassa vår städning utifrån dina behov. Vi arbetar alltid efter en satt checklista som vi tillsammans kommer fram till, där det tydligt framgår vad för städning som behöver utföras. 

På vår checklista för flyttstädning genomför vi bland annat:

  • Vi städar och rengör alla skåp och lådor i hela bostaden
  • Dammsuger och våttorkar alla golv
  • Grundlig rengöring av badrummet
  • Fönsterputs om det önskas, med mera

Nöjd-Kund garanti med rut-avdrag

Vi kan verkligen det är med städning och är stolta över det arbete vi utför. Våra medarbetare har lång erfarenhet av städning och vi arbetar endast med miljövänliga produkter som är skonsamma mot både miljön och människor, samt återanvändningsbart material för planetens skull. Vi erbjuder flyttstädning med Nöjd Kund – garanti och privatpersoner kan boka vår flyttstädning i Norrköping med det prisvärda rut-avdraget för extra bra service. 

Kontakta vår flyttfirma i Norrköping om du vill veta mer om vår tjänst och vill få en korrekt offert för flyttstädning. Vi baserar vår offert på den checklista vi tar fram, bostadens storlek och eventuell arbetstid som kommer gå åt. Glöm inte bort rut-avdraget för en prisvärd lösning. Vi ser fram emot att höra mer från dig och berätta hur vi kan hjälpa till.

Låt vår flyttfirma i Norrköping sköta flyttstädningen åt dig. Vi följer en satt checklista för vår flyttstädning som baseras på dina önskemål.