Om oss

Det här är vi som är ett etablerat städföretag med huvudkontor i Norrköping men med kunder i hela Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster inom flytt- och städbranschen till alla kunder i vårt avlånga land under årets alla dagar.

Flytt- och städfirma med fokus på kvalité

För vår flytt- och städföretag är det viktigt att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för våra anställda, därför innehar vi samtliga försäkringar, tillstånd och utbildningar som krävs för att skapa en bra arbetsplats för alla. Detta är även anledningen till att vi fokuserar på kvalité i vårt arbete och att erbjuda våra kunder en Nöjd Kund-garanti på alla våra arbeten.

Bret utbud av tjänster med Nöjd Kund-garanti

Hos oss strävar vi alltid efter nöjda och glada kunder, oavsett om man anlitar oss för flytthjälp, hemstädning, flyttstädning eller bärhjälp. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med fokus på kvalitet, effektivitet och att vara en prisvärd aktör på marknaden.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster, så återkommer vi inom kort med svar på alla dina frågor!